Megnevezés: Alkotó: Anyag:
Technika: Készítés ideje: - Készítés helye:
Gyűjtemény:

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Iparművészeti Múzeum tiszteletben tartja az on-line gyűjteményi adatbázis felhasználóinak személyes adatokhoz fűződő jogait. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a felhasználó a regisztráció során önkéntesen bocsát rendelkezésünkre.

A felhasználóknak csak abban az eseten kell regisztrálniuk, amennyiben élni kívánnak a műtárgyakról készült, szerzői jogi védelem alatt álló reprodukciók díjmentes letöltésének lehetőségével, azzal a feltétellel, hogy a letöltött műtárgyfotókat kizárólag non-profit célra (pl. szakdolgozat, tudományos kutatás) használják fel. A képek online megosztása nem regisztrációköteles.

A honlap meglátogatása során a szerver bizonyos technikai adatokat rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból automatikusan eltárol. Ezen adatokból elsősorban az oldal látogatottságára lehet következtetni, személyes adatok felhasználására nem kerül sor. Az adatok kizárólag névtelenül kerülnek tárolásra, a tárolt adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre jelen nyilatkozatban nem kapott választ, kérjük, írja meg észrevételét a webgaleria (@) imm.hu e-mail címre.